Prirodni sok za detoksikaciju

Prirodni sok za detoksikaciju

Uz ovaj prirodni detox sok, recite bolestima zbogom!

Zamislite da dan započnete ispijajući prirodno cijeđeni sok od voća i povrća. Ne samo što je ukusan, već je i neprocjenjivog značaja za vaše zdravlje. Ako još uvijek niste svjesni vrijednosti koje takvi sokovi pružaju, naćulite uši i dobro poslušajte!

Prirodni sokovi prave su vitaminske bombe koje će vam pružiti energiju, provesti detoksikaciju organizma, pomoći u održavanju tjelesne težine i, šećer na kraju, omogućiti vam da se osjećate kao nikad do sad! A to je ono što svi želimo, zar ne?

Uza sve obaveze koje imate, svježe cijeđeni sok iziskuje dodatno vrijeme pa je ipak nekako lakše svratiti u trgovinu i kupiti gotov sok. Da, svjesni smo toga, ali slušajte dalje. Sokovi koji možete pronaći u trgovinama i glase kao prirodni, najčešće sadrže šećer i aditive, a da ne govorimo i o tome da na policama stoje mjesecima!

Zapamtite, koliko god vam vremena treba za pripravak svježeg prirodnog soka, on će vam dati energiju zbog koje ćete biti produktivniji i sretniji. Kako bismo vam pomogli u tome, pripremili smo vam jednostavan recept za prirodni sok od kojeg ćete pucati od zdravlja.

Prirodni sok od cikle, mrkve, jabuke, đumbira, celera i limuna

Ovi sastojci namijenjeni su za dvije čaše soka:

Korak 1.

Operite i osušite svo voće i povrće.

Korak 2.

Ogulite i narežite ciklu i mrkvu na komade. Isto učinite s jabukama, ali ne zaboravite izvaditi koštice. Na kraju, narežite i celer.

Korak 3.

Ubacite u sokovnik sve sastojke, osim limuna. Njega dodajte na kraju i sve zajedno dobro promiješajte.

I to je to! U samo tri koraka dobili ste dvije čaše potpunog užitka i dvije doze zdravlja. Nek vam je u slast! 😊

Odgovori