Annona

O NAMA
Promicanje kvalitetne, zdrave, ukusne hrane i proizvoda široke potrošnje misija je koja je mobilizirala sve naše timove kako bi se ispunila očekivanja naših potrošača.

Annona je globalni trgovac na malo i veliko.

Naša je najveća vrijednost  mreža dobavljača i partnera u Hrvatskoj i Europi. Kako bismo bili bliže našim klijentima u različitim zemljama i područjima u kojima poslujemo, svoje maloprodajne formate i kanale  stalno prilagođavamo njihovim potrebama.

Annona prati moderne tehnologije i približava svoje proizvode putem on-line šopinga. Prilagođavamo se zahtjevima tržišta te dostavljamo svoje proizvode na kućne adrese potrošača diljem Hrvatske, Europe i Azije! S dugogodišnjim iskustvom u trgovini, neprestano svoje proizvode nastojimo učiniti pristupačnima svima. Osobito smo ponosni na brendove koje smo posebno razvili za naše potrošače prema najvišim ekološkim standardima.

NAŠA MISIJA
Jedite i brinite se o svom zdravlju i planetu. Danas je to ključna briga za sve nas. Motivirani ovim individualnim i kolektivnim izazovom, svjesni smo da možemo imati glavnu ulogu u opskrbi zdravom, ukusnom, ekološki prihvatljivom hranom i proizvodima.    

Stoga podržavamo poljoprivrednike koji se u sve većem broju odlučuju za organski uzgoj hrane te pozivamo naše proizvođače, partnere i sve sudionike u prehrambenom lancu da ostvare više standarde u pogledu kvalitete i zaštite okoliša.

Svojim klijentima želimo pružiti kvalitetne usluge, proizvode i hranu koja je dostupna svim distribucijskim kanalima, bilo u našim trgovinama ili on-line.    

Uz stručnost naših zaposlenika, odgovoran i multikulturalni pristup, našu sposobnost da se prilagodimo načinima proizvodnje i potrošnje, naša je ambicija biti lider u opskrbi ekološki prihvatljivom hranom i ostalim proizvodima.

Čuvajmo svoje zdravlje i planetu Zemlju, kupujmo u Annoni!