Korejska kozmetika: Savršen spoj zdravlja i ljepote

Korejska kozmetika: Savršen spoj zdravlja i ljepote

Isprobali ste na desetke proizvoda za njegu kože, no sa svakim novim proizvodom osjećate sve veće razočaranje. Jednostavno, primijetili ste da je vaša koža ponekad nakon raznih tretmana kod kuće u gorem stanju nego što je bila prije korištenja proizvoda za njegu.

No, da vas pitamo. Jeste li isprobali korejsku kozmetiku?

Korejska kozmetika poznata je po iznimnoj kvaliteti i pristupačnoj cijeni. Naime, Korejke su vrlo zahtjevne kada je u pitanju njihov izgled i ulažu puno vremena u to da njihova koža izgleda besprijekorno.

Zato se u proizvodnji korejske kozmetike ne koriste bilo kakvi sastojci, već isključivo učinkoviti prirodni sastojci, poput listića čaja, magarećeg mlijeka, ekstrakta puževe sluzi i morskog konjića te raznog voća i povrća. Osim kvalitete sastojaka, Korejci veliku pažnju posvećuju i pakiranju kozmetike. Ugledate li proizvode za njegu kože privlačnog dizajna, budite sigurni da je riječ o korejskoj kozmetici.

Prvi u inovacijama proizvoda za njegu

Sigurno ste čuli ili možda koristite BB kremu za lice. Upravo je BB krema jedan od prvih korejskih proizvoda koji je postigao svjetski uspjeh. Razlog uspjeha leži u činjenici da je to bio prvi kozmetički proizvod koji je istovremeno imao njegujuću i dekorativnu namjenu.

Korejski proizvodi za njegu odlikuju se inovativnošću, ali i brzom učinkovitošću koja kožu transformira iznutra prema van. Zahvaljujući ulaganjima u istraživanje i razvoj novih proizvoda, korejska kozmetička industrija je sedam godina ispred ostatka svijeta, kažu stručnjaci. Zato ne čudi što sve više kozmetičkih divova inspiraciju za svoje proizvode crpi upravo od njih.

Korejska kozmetika ili kako se još naziva K-beauty danas je hit među brojnim pripadnicima nježnijeg spola, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj.

Od sada korejsku kozmetiku možeš kupiti i na Annona web shopu!

Odgovori